uppehåll över helgen.

Shulululu.
Jag tänkte bara säga till att jag troligtvis inte kommer kunna skriva så mkt under helgen eftersom jag kommer vara uppe i Hede hos pappa. Kanske om jag får tid för att sätta mig vid deras dator eller när jag åker till mormor o morfar.
Kommentera gärna massa (a) I'm going to miss you, puss puss ! =)torsdag

God morgon allihopa !
Sitter nu i datasalen o har datakunskap. Vi ska bara göra klart våra powerpoint o visa upp dom för Maggan o sen är kursen typ slut, skönt ! ^^
Igår var jag i skolan mellan 10.45 & 15.30, första lektionen kollade vi på film, sen hade vi lunch o sen hade vi matte där vi kollade upp fakta till våran lilla redovisning vi ska ha på onsdag. Sen hade vi bild o Sane var jättesnäll o gav oss glass =) Vi var bara 7 av 15 på bilden igår o på lektionerna innan så var vi 9 ^^ Iaf sen så mötte jag Mellis o vi drog till centrum o käkade o sen drog vi till ungis.
Idag ska jag va i skolan till 15.00 o sen ska jag möta Linda o så ska vi till tjejgruppen o sen kommer Henke dit och så käkar vi i centrum o sen så är det ju crazy night så vi ska kolla där, hoppas dom har smink på H&M för 10 kr styck igen ! =)

jag hatar blåsor ...

Hej igen alla.
Käkade nyss middag, pasta med ost i ,gott !
Har lite dåligt samvete för jag är lite depp just nu o det kan inte vara så roligt för stackars Henke o Knutte. Jag o mitt humör asso ... =/ O fkn fötter som måste göra så ont så jag har svårt att gå :'(
Hur mår ni allihop då ?

E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0