trötter

Hellu.
Sitter här o mumsar på lite godis o kollar lite bloggar o så. Allmänt chillar bara.
Idag sov vi till typ halv 1-1 men e fortfarande trött eftersom vi inte kom i säng förens typ 3 eftersom vi kom hem ca tjugo i 3. När vi hade vaknat så åkte vi först o köpte godis o sen till Trosavik i Hedeviken och fikade lite, sen så åkte vi till ica o handlade lite o sen åkte vi hem. Sen dess så har jag o älsklingen spelat lite kort o så o nu sitter jag här o han e på övervåningen o gör nåt. Ikväll blir det nog bara chill, mys framför tvn troligtvis (:
Igår var det jättekul, ganska mkt folk också. Bilder kommer nog kanske sen när Frida har lagt in dom.

snart dags att åka

Hellu.
Sitter här o ska försöka fixa länkarna på bloggen. Ska åka om typ en halvtimme eftersom att bussen mot Vemdalsskalet går ca 19.40 från Hede. Kommer därför inte uppdatera nåt ikväll men det hade ni säkert redan förstått. Ska kanske fika snart också med kladdkakan jag bakade idag och kanske glassen som vi köpte när vi handlade (: Vad ska ni hitta på ikväll ?

UPDATE;
Nu finns det en ikon från bloglovin nere där länkarna egentligen ska vara, följ mig gärna via bloglovin sötnosar (:

freeeedag

God morgon allihopa.
Gick upp för ca en timme sen o duschade o sen dess har jag suttit här o kollat lite bloggar.
Hann inte skriva nåt igår. Sen vid typ 2 så åkte vi upp till vår stuga i västsätern för att visa Henke, det var underbart väder och då blir den annars så vackra utsikten ännu vackrare, vi tog några bilder men kanske lägger in dom sen.
Idag så ska vi chilla o fixa oss tills ikväll då vi först ska till kyrkogården och tända ljus o sen så ska vi ju till höstrocken som är på vemdalsskalet mellan 20.00 & 02.00.
Mår lite bättre nu men har blivit täppt så måste köpa nässpray idag ^^ Hoppas allt är bra med er iaf ?!

E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0