tisdag

Hellu.
Sitter hos älsklingen o kom hem hit från stan för typ 20 mins sen. I stan lämnade jag min mobil, köpte leggings o käkade middag med tjejerna, Emelies syster Angelica & Tobbe. Innan det så var jag först i skolan, gick ganska bra, o sen var vi på Etnografiska med klassen. Väldigt nice;a (stavning ?) utställningar (:
Imorrn har jag praktik igen, ska blir kul ! Nej nu ska jag kolla lite bloggar o sen krypa ner i sängen hos älsklingen. Det är en speciell dag för oss idag men jag tror inte jag berättar för er än (a) (:


på resande fot, snart iaf

Hellu.
Har beställt bussbiljetter till Hede nu, söndagen den 25 oktober åker vi. Bussen åker 13.30 o kommer fram ca 21.05, sen åker vi hem till Sthlm igen söndagen efter, alltså den 1 november då bussen åker från Hede 14.15 o kommer till Sthlm 21.55.
Nej nu ska jag krypa ner i Henkes säng med honom o kolla idol. Puss o kram.

måndag

Shue.
Sitter hemma hos älsklingen o käkade nyss middag, nu sitter jag o älsklingen o smaskar på varsin muffin med plommon o choklad, mums.
Den här dagen har varit typ kaos för mig eller iaf början av dagen. Först så försov jag mig eftersom jag hade stängt av alarmet på min mobil o vaknade 10 mins innan jag skulle gå igentligen så slängde på mig kläderna o kletade på lite mascara. Käkade frulle lite snabbt o sen gick jag ner till bussen, 5 minuter försenad men det gjorde inte så mkt för skulle ändå hinna i tid till skolan. När jag kommer ner till bussen så kommer såklart den där j*vla bussen försent o så körde chauffören jättesakta, tyckte jag iaf som redan var stressad. Efter det så gick vägen till skolan bra så jag kom typ bara 10 mins försent men det gjorde inte så mkt. Usch ingen bra start på dagen asso o sen var det ju meningen att älsklingen skulle följa med mig till onoff efter skolan men det gjorde han inte för han orkade inte vänta o jag ville inte åka själv så jag fixar det imorrn ist. Juste när vi stog o väntade på bussen efter skolan så kommer den såklart inte, som vanligt. Nej men ist för att bussen kommer i tid så kommer den typ tio mins försent (alltså var det två bussar som va sena eftersom dom går var 5e minut) plus att den kommer tsm med två andra, suck .. -.- Nej nu ska jag inte klaga mer på sl för jag sitter ju faktiskt här med världens finaste kille som jag har saknat galet mkt, åh vad jag älskar honom ! <3
Imorrn har jag skola mellan halv 9 & typ halv 2 o sen ska vi till Etnografiska museét med klassen o efter det så ska vi fika =)
Hoppas eran dag har varit bättre än min ?!

E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0