30 april 2010, valborg

God morgon allihopa.
Sitter här lite halvt nyvaken o väldigt hungrig ^^ Mamma kom dock ner med pengar vid 8 imorse o då var jag vaken o kollade tv en liten stund o sen somnade jag om igen.
Idag så ska jag ju möta Mellis nån gång mellan 1 o 3 kanske, beroende på när hennes mösspåtagning slutar o sen så ska vi till Haninge. Hoppas verkligen att studiebidraget har kommit in på kontot ! Ikväll blir det nog grillat till middag men ska snacka med Henke om det o vad han o Sebbe vill ha för kött :)
Nej nu ska jag ta o göra lite mat för magen skriker efter käk !

torsdag

Hellu.
Sitter hemma hos älsklingen o vi har precis käkat middag, vi gjorde chickybits o pommes.
Idag så har jag varit i skolan o hade ju nationella i morse som jag tycker gick helt okej :) Efter det så sydde vi hela dagen, på lunchen så kollade vi på när folk i skolan red på en sån där mekanisk tjur ni vet (?), det skulle koras en vinnande trea som får springa ut först på studenten men tyvärr missade vi den tävlingen eftersom vi hade lektion men vi kollade som sagt senare ^^ Resten av kvällen händer nog inte så mkt, vi ska nog gå till maxi o köpa glass till småkidsen på Henkes praktik eftersom hans sista dag är imorrn.
Imorrn är jag ledig pga mösspåtagning o inställda lektioner, vääääldigt skönt ! Ska sova ut o sen möta Mellis o åka till Haninge o köpa lite saker eftersom studiebidraget kommer imorrn o sen blir det middag hemma hos Sebbe o Mellis med dom, Henke, Viktor o Sebbe H, kommer nog bli en trevlig kväll :)


onsdag 28/4-10

Hellu allihopa !
Kom hem från ungis för ett tag sen där vi hade gudstjänst o sen fikade vi. Jag o Anus gjorde lite skojvideobloggar o så var även Jessie med i några, kul hade vi iaf ^^ Innan det så käkade vi middag. I skolan hade vi först mönsterkonstruktionsprov o sen sydde vi, hade klassråd o lyssnade på Fredrik Reinfeldt i aulan.
Imorrn har jag nationella skriftliga delen i engelska b mellan halv nio o tio över tio så hoppas att det ska gå bra iaf ! Sen ska jag till min babe.
Vad har ni haft för er idag ?

E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0