tisdag

Hellu.
Sitter i Henkes säng o kom väl hem hit för 20 mins sen eller nåt. Skrev inget igårkväll eftersom jag gick o la mig direkt när jag kom hem typ ^^
Idag har jag varit i skolan mellan 9.45 o 15.00 o haft naturkunskap, projektarbete samt svenska o det har gått finfint ! Har väl inte hänt nåt speciellt, inte som jag kan komma på iaf :) Resten av dagen kommer nog bara bli chill vilket är väldigt skönt, vi ska självklart kolla på Fångarna på fortet sen iaf, det är ett måste !
Nu ska jag öppna min burn o kolla lite bloggar o sådär så puss på er.

måndag

Hellu.
Sitter hos älsklingen o har precis käkat.
Idag har jag varit i skolan o sen i Forum med Mellis, Sara o Linda men hittade inget kul ... Nu ska vi kolla på fångarna på fortet så hörs kanske när jag kommer hem :) Puss på er!

söndag 29/8-10

Hellu.
Sitter hemma hos älsklingen o gör inte mkt alls.
Idag så har jag först jobbat mellan 10.30 och 13.30 o det gick super. Sen åkte jag hem till Henke o sen åkte vi till typ Aspudden där vi skulle fira Toni och Moa, Henkes morfar o moster. Där bjöds det på paj, thaimat, sallad och tårta, allt var supergott ! Dock så råkade jag käka en hel chili av misstag o då blev det väääääldigt starkt (!!!!!) men efter några glas vatten och lite ris så var allt bra igen, så typiskt mig bara ^^ Trevligt sällskap var det också, som vanligt :D Kom väl hem för kanske 1.5 timme sen o sen dess har vi inte gjort mkt alls. Ska hem om ca 30 mins o då ska jag kolla på Irene Huss o bara ta det lugnt.
Hoppas ni har haft en bra dag !

E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0