lördag

God morgon allihopa.
Eller nja, jag har ju varit vaken i snart 1.5 timmar eftersom mamma väckte mig halv 10 för att vi skulle käka frulle tsm hela familjen :)
Idag ska jag först till stan med Mellis o sen ska vi fira Henke hos honom, jag tror det blir så att jag o Mellis åker hit efter stan o så åker vi med mamma o hämtar Sebbe o så åker vi alla tsm ner till Henke. Det kommer bli en riktigt trevlig kväll känner jag på mig ! :D
Nej nu ska jag börja fixa mig, ha en bra lördag allihopa !fredag

Shue.
Sitter i älsklingens säng o vi åt middag för ett litet tag sen.
Idag var jag först i skolan mellan 9 o 3, redovisningen, provet och bokdiskussionen gick bra ! Jag o Johanna fick även tillbaka våran samhällsuppgift o fick veta att vi hade fått VG+ på den :D Efter skolan åkte jag hem till Henke o vi myste o snackade lite o sen så kom Annika o hämtade oss o så åkte vi o handlade inför imorrn :) Nu ska vi snart äta efterrätt som är munkar eller bullar som Henke köpte på Willys, haha ^^
Juste, när jag var påväg hit nu på eftermiddagen o åkte förbi statoil vid Sköndal så såg jag att det var fullt med utryckningsfordon och så var hela macken avspärrad, innan dess så hade vi mött en ambulans. Läs här vad som hade hänt, usch läskigt det där asso !
Hörs kanske sen, annars så får ni ha det så bra tills vi hörs igen !

torsdag

Hellu.
Sitter här o ska bara skriva ihop lite stöd till min redovisningen om fantasyförfattaren Bertil Mårtensson, passande med efternamnet va ?! ^^ Sen ska jag läsa engelskaboken o skriva lite stödord till frågorna o lite sådär :)
Igår var jag först i skolan o sen mötte jag Linda på gullmars o så gick vi o köpte mat o sen var det ungis.
Idag började jag med friendsföreläsning i aulan o sen sydde vi i en timme, sen var det dags för ett litet möte för dom som ska va med på modevisningen. Efter det så hade vi lunch o sen så fick vi hårinpacking av frisörerna, Lätta (Linette) klippte mig också o det blev fint :) Sen nu ikväll så har jag varit i Globen shopping med Linda ett tag.
Nej nu ska jag börja plugga, puss o kram.

E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0