dagens och gårdagens shopping (dåliga cambilder)
Mjukisar i velour (korallfärgade, inte orangea !) - cubus
Oversize t-shirt - gina
Tofsar (syns typ inte) - gina
Ansiktsmasker & borste - eurostore

eclipse

Hellu alla söta.
Sitter i sängen o har precis fixat Bloggpartner, fattar dock inte så mkt men men det kommer väl ^^
Idag var jag i stan med Mellis, Anus, Sara, Jessie, Tess o Jonte o vi var först på ANT o sen gick vi o käkade buffé på ett ställe som hette Bamboo Place eller nåt på Drottninggatan men dit tänker vi inte gå igen ! Sen så blev det lite shopping, visar sen vad jag köpte :) Vid halv 5 mötte jag Johanna, Jennifer o Frida o så åt dom i Kungshallen men jag hade fortfarande ont i magen o sådär efter buffén så jag åt inget. Ninni kom direkt till bion, klockan 6 började filmen o shit va bra den var ! Det här var helt klart den bästa filmen av Twilight-filmerna ! Kom hem vid kvart över nio o nu resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt.
Imorrn har jag o plutten bestämt att träffas så hoppas verkligen att det blir så !-

Halloo.
Sitter i sängen o har kollat lite på fb osv, kom hem för typ en kvart sen.
Idag så har jag ränt runt med Mellis, Anus o Sara o sen åkte jag o Mellis hem till henne o Sebbe o chillade innan vi gick ner till Brandbergen c där vi skulle möta Knutte o Sebbe för att åka till landet men tyvärr blev det ändrade planer så vi gick hem till dom igen o kollade tv o snackade, tack för pratstunden storasyster !
Imorrn
ska jag in till stan igen med samma gäng o sen ska jag möta Johanna, Ninni, Jennifer o hennes kompis o så ska vi äta o sen ska vi se Eclipse, den har ju världspremiär imorrn !

E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0