måndag 28/2-2011 - lunch och tygshopping!

Hejhej!
Sitter i Henkes säng o chillar lite.
Idag vaknade jag vid halv 11 o fixade i ordning mig och förde över pengar för några biljetter till skivan. Strax efter 12 hoppade jag på bussen som Linda satt på och så åkte vi in till Ohlssons tyger. Blev 604:- fattigare men 9 m tyg, 3 blixtlås samt massa paljetter rikare så det är chill ändå! Köpte även lite rakhyvlar på In & Finn, 10:- för 10 st liksom, då spelar det ingen roll om dom skulle vara dåliga, haha! Mötte Paulina runt 2 och fick biljetterna som jag tidigare förde över pengar för :) Sen drog jag och Linda oss mot Tasty thai men påvägen dit gick vi in på Myrorna där jag köpte en väska, en Gucci, ser faktiskt äkta ut och står att den är Made in Italy men jag vet inte, nice var den iaf ;) Det blev en trevlig lunch med god mat och massa skratt, som alltid med min käre make ^^ Kom hit för ca 40 mins sen och sen dess så har jag och mitt hjärtegull legat och pratat lite..
Nej nu ska jag kolla bloggar, puss puss!

Dag 10 - min önskelista

Som många andra så önskar jag självklart att det ska bli fred på jorden! Fattar inte varför man måste slåss och dödas för att kunna samsas... Jag önskar även att de som har det svårt ska få chansen att få ett bättre liv! Alla personer ska bli likadant behandlade, oavsett hudfärg eller religion. Hatar när folk diskrimineras eller behandlas fel, det är bland det värsta jag vet...!

Självklart så finns det massa materiella saker som fröken Mårtensson vääääldigt gärna skulle vilja ha, här är några av dom!
SATC-boxen med alla avsnitt samt gärna båda filmerna.
Ny garderob, den jag har nu är alldeles för liten för att alla mina kläder ska få plats... Walk-in-closet, mmm (A)
♥ En iPhone skulle inte sitta helt fel.
Massaaaaaaa pengar!

Sånt som jag skulle vilja ha NU!
Polly, har fått någon sorts craving efter det på sistonde.
Burn sitter aldrig fel.
Min älsklings varma famn och massa pussar!
Bilder från google.


söndag

God morgon.
Eller ja, har varit vaken sen klockan 9, kunde inte sova mer pga oro...
Idag ska jag bara ta det lugnt, tvätta och kanske ta en liten promenad med Linda. Hade varit nice att träffa ♥ men det får bli imorrn ist, längtar!
Igår så åkte jag hemifrån vid 21.20 o åkte till Kärrtorp o mötte Sofia. Vi åkte till Blå eftersom dom vi skulle ut med ville dit, stannade till ca 01.30 eftersom jag hade lovat mamma att ta bussen som gick 02.08 från Slussen. Vissa saker blev väldigt fel samtidigt som jag var påväg hem men det är förhoppningsvis löst nu, hyfsat iaf.
Nej nu ska jag ta ner tvätt samt hänga ny!
Hörs senare, ciao.

E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0