:)

Hej :)
Hoppas att alla mår bra och inte är lika trött som mig hehe ^^ senaste dagarna har bestått av skola, plugg, hockey och nu är det jobbhelg, en natt avklarad och en kvar :) har tentainlämning på onsdag så dom närmsta dagarna kommer bestå av en hel del plugg men även firande för Linda, redovisning i skolan och förhoppningsvis träning. Har träningsabstinens typ ^^ nä men ska bli skönt att komma igång igen efter tentaperioden :) puss på er!


Lite update!

Hej där :)
Har haft en lite fullspäckad vecka hehe :) jag har bl a vart i skolan, tränat, vart på tjejmiddag, kollat match, vart i Eskilstuna på gymnastik och vart på Ikea :) mkt bra vecka med andra ord! Här kommer lite bilder :) 
Måndag & tisdag!

Hallå där :)
Början av denna veckan har börjat bra för min del! Skola i måndags följt av träning och igår blev det lite plugg och annat och sen spenderades kvällen med att titta på matchen på Hirschenkeller med Oskar, Jesper och Johanna. :) nu håller jag på att försöka få tag på min käre mor för att se om vi ska luncha tillsammans eller inte, jag tänkte träna idag så behöver planera lite haha! Hörs sen godingar, puss!E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0