...

Hej.
Nu blir jag arg på den här datorn för det går inte att starta skissa & gissa, jag vill ju spela ! Det blev ändrade planer gällande maten också ... Köttet var bortlovat (eller nåt sånt^^) o det fanns inte tillräckligt med potatis så det blir korv o makaroner ist, inte samma sak kanske men det är ju också gott :)
ÅH, JAG VILL SPELA NU !!! =/

måndag

Shue.
Sitter här hos älsklingen o kollar lite på hells kitchen.
Jag måste nog vara världens snällaste dotter för idag var jag först i skolan o sen åkte jag därifrån till slussen, sen till gullmars o sen vidare till Tyresö centrum bara för att lämna en ljudbok på bibblan som mamma hade lånat o sen efter det så åkte jag tillbaka till gullmars o sen vidare hem till älsklingen. När jag kom hit så kollade han o Knutte på Pirates of the Carribean så jag kollade klart på den med dom. Sen så ska vi hjälpa Knutte med att skala potatis till middagen, kommer bli asgott med klyftpotatis, fläskfilé & bea, mums ! :)
Nej nu ska jag spela skissa & gissa, haha ^^

söndag

Hellu allihopa.
Sitter här o kollar lite bloggar o sånt, ska käka snart. Är sjukt trött eftersom jag gick upp så tidigt idag o så har dagen varit ganska intensiv men har hållit på att somna flera gången under dagen, haha ^^ Först kyrkan o sen hem hit o fika lite men nu så har jag kollat på 'mysteriet på greveholm' med syrrorna o älsklingen :) Annars hade jag inte så mkt mer att säga tror jag, blir nog tidig kväll tror jag.
Hur har eran dag varit ?

E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0