Skola och "shopping"

Hej gänget :)
Kom typ precis hem från skolan. Fy fan vilken seg skoldag det va, kändes som att varje minut var en timme typ... Slutade iaf kl 13 och åkte då till tc och hängde först med Alex och Sofie till systemet och sen drog vi till Hemköp och handlade mat & smoothieblender. Skitsmart då man blandar smoothien direkt i en flaska man kan dricka den ur :) 200 pix istället för 300, nöjd ändå! Så kul (men välbehövlig) va min shopping of the day ;) ska ta en sväng förbi Willys imorrn och handla lite grejer dom har på extrapris den här veckan också, typ kyckling, lax och ost mm.. Ser inte fram emot att kånka kassar i det här hala väglaget men men ;)
Köpte nog den största kaffen jag nånsin har köpt idag ^^ 


Onsdag & torsdagmorgon!

God morgon!
Igår var jag först i skolan mellan 14-16 och sen åkte jag och mötte Fia för go'middag på TGI Friday's :) god mat, bortsett från att min pasta typ simmade i olja haha usch, mumsiga drinkar & öl och massa trevligt prat & skratt blev det iaf :) kom hem och flummade vidare med Jessica, haha oj va jag älskar att bo med den galningen, får riktigt goda skratt varje dag :) bästa roomien man kan ha! Somnade vid 23.30 trött som fan haha..


Nu sitter jag på bussen mot skolan iaf! Haha hade tagit på mig converse men när jag kom ut på gatan kom jag ingenvart utan gled bara runt så va tvungen att gå in och byta skor ^^ fy för att behöva va vaken såhär tidigt....


E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0