Dagen

Hej!
Jag åkte ju som sagt till stan och mötte Alex och vi kollade först i lite affärer och sen käkade vi lunch på Jensens. Hon skulle sen vidare på massage och gick blev upplockad av mami och åkte med henne hem till dom där det blev begravning för vår lille Pip. Dagens tidning var även, på familjesidan, fylld av dödsannonser på vår älskade och oerhört saknade släkting som så hastigt och oväntat lämnade oss, bl.a. så var våran annons med. Fy fan där fälldes det några tårar... Vid 16.30 fick jag skjuts till centrum och åkte hem och käkade och nu sitter jag och dricker och ska strax börja sminka mig! :) 
Fredag förmiddag

God morgon!
Om ni bara visste hur skönt det va att sova längre än till kl 05 idag haha ^^ har iaf startat igång den här dagen väldigt lugnt. Nu är jag påväg in till stan för att möta Alex för en lunchdejt. Efter det ska jag hem till familjen i Tyresö ett tag för att ha en liten begravning för Pip, det har blivit en tradition när något av våra djur dör så nu ska han begravas där Alvin och Cookie redan ligger, lillplutten... :) ikväll blir det utgång med Fia!

<3

Torsdag

Hej!
Idag ringde klockan kl 05 för sista gången på ett tag vilket känns nice men lik förbannat var det sjukt svårt att lämna sängen... Tog mig upp iaf och åkte till praktiken för att praktisera mellan 7.30-15. Barnen var så fina idag från början till slut, jag trivs så bra! Efter praktiken åkte jag iaf hem och fixade om mig och lite sådär innan jag åkte till Slussen och mötte Tea. Vi gick till Mest kök & bar och käkade plankstek och drack öl, mums! Kom hem igen vid 22 och då höll jag och Jessica på att skrämma ihjäl varandra haha ^^
En jävligt tråkig sak med dagen var dock att familjens kära undulat Pip somnade in för gott idag... Vi har haft han i 10 år (familjens första husdjur) så han har verkligen blivit en del av familjen, det kommer helt enkelt bli tomt att komma hem till familjen utan honom och tyst utan hans kvitter. En speciell liten individ som hela familjen höll varmt om hjärtat... Sov gott lilla vän <3Hahaha full tjej.se ;)
Ääääälskar mitt långa hår ;)

E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0