update!

Hej på er :)
Senaste veckan har det vart fullt upp! Har haft fullt upp i skolan, pyjamasparty med Alex och Sofie, umgåtts med andra vänner och sånt :) I lördags var det dags för att fira min födelsedag med några av mina fina vänner! Jag, Linda, Alex och Sofie käkade middag och förade lite här hemma hos mig innan vi drog till stan där vi mötte Emelie, Ninni, Johanna, Mikael, Andrea, Sophia och Anton och drog till Hellströms. Vid 23 drog vi (alla utom Emelie) mot Marquise där det va tänkt att dansa hela natten men dom verkade vara lite grumpy just den kvällen så Anton kom inte in pga att han hade sneakers på sig (några av oss andra hade converse som också är sneakers men det va inget problem....) så där förlorade dom en hel del med tanke på att vi var ett gäng på 10 pers som skulle handlat flera gånger i baren.. Aja vi drog iaf till Soft bar istället där dom var trevliga så där stannade vi och dansade och krökade en hel del ^^ Kom hem runt 4 med krigsskadat ben men glad ändå :) Tack alla ni underbara som gjorde kvällen gryyyym! <3
 
Nu väntar jag på att Linda ska sluta så att hon åker hem och hämtar bilen innan hon plockar upp mig, vi ska nämligen köpa med oss kinamat och kolla på Paradise hotel och umgås :)
Hör nog av mig senare, puss!

Onsdag!

Hej på er :)
Idag har jag vart i skolan mellan 9.30-15.30 vilket är väldigt lång tid för att vara vår klass, vanligtvis har vi antingen förmiddag eller eftermiddag i skolan. Vi hade iaf bild hela dagen och gjorde 4 olika övningar, 3 i grupp och en enskild :) vi hade askul och blev som små barn igen när vi fick kladda och busa med färgen! 

Efter skolan så åkte jag hem och chillade väl hemma till typ 20.20 då Linda kom och plockade upp mig och så åkte vi tillsammans till sickla där det vankades bio! Vi såg Hundraåringen och båda gillade den :) efteråt pratade vi om hur sjukt många som redan har sett den, typ 1,2 miljoner sen den 25 december, sjuuukt!

Kom väl hem runt 23.30 och då hade min stackars mamma så ont i sin tå pga ett hemskt nageltrång så jag servade henne med papper och plåster och sånt, och vodka för att bedöva med, alltså inte dricka utan jag blötte papper med vodkan och så la hon det på såret :) nu återstår det att se hur det läker till sig, annars får jag nog ta med mamsen till farbror doktorn ;)

Nu ligger jag här i sängen och ska sussa :) god natt och sov så gott <3

E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0