29/2-12 - skottdagen!

Hej på er allihopa! :)
Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag iaf! Jobbade 11-15, åkte hem och snörade på mig mina nya easytone-skor och tog en liten promenix i det vackra vädret. Det var så varmt och skönt att jag kunde ha bara t-shirt under min tunna vårjacka utan att frysa. Efter promenaden så åkte jag till Gullmars och mötte Linda för att käka Subway. Sen åkte vi till centrum och kollade runt nu innan vi drog till ungis :)
Igår så jobbade jag mellan 12-16 och sen åkte jag till kyrkan för att äta middag som vi lagade tillsammans och sen film-mysa med massa fina människor. God mat och trevligt sällskap gjorde det till en mkt lyckad kväll!
Pusssss och kraaaaaam!

måndag 27/2-12

Hej på er!
Just nu ligger jag i sängen och väntar på att Big Brother ska börja, har precis duschat!
Idag ringde klockan 05.30, inte kul någonstans men det var bara att gå upp och göra sig i ordning. Tur att jag har världens bästa mami som skjutsade mig till jobbet så jag slapp stressa samt vara framme en halvtimme innan jag började. Jag jobbade iaf först mellan 7.30-11.30 (stannade och åt lunch till 12) på Ballongen för att sen åka hem och fixa lite käk till syrrorna samt umgås med dom lite innan det var dags att åka iväg mot Sats :) Där jobbade jag mellan 16.15-18.45 som varje måndag. När jag slutade så kom mamma, som var påväg hem, och hämtade mig. Vi åkte hem och käkade middag tillsammans och sen dess har jag inte gjort mkt alls, bara kollat på Sofias änglar och duschat!
Igår så väckte mamma mig runt halv 11 men jag låg kvar och chillade till typ 11. Gick upp och började plocka undan och packa ner massa saker jag ska ha med mig när jag i framtiden flyttar hemifrån samt mina student- och födelsedagspresenter, också flytta-hemifrån-saker dock men men ^^ Runt halv 1-1 åkte jag och mamma till centrum för att hitta skor till mig. Det resulterade i ett par Adidas-träningsskor som jag ska ha ute på jobbet nu, ett par Reebook Easytone som jag länge suktat efter att ha på mig på mina promenader samt 2 filmer :) Åkte hem och jag fortsatte med mitt plocka undan och packa ner projekt :) Fick äta gottismiddag bestående av potatis, lax, sallad och sås tillsammans med fina familjen! Annars hände inte så mkt, kollade lite tv o sådär :)
Nej nu börjar BB, puss på er!

Har haft en mkt bra kväll! Först födelseda...

foto1306 (MMS)

Har haft en mkt bra kväll! Först födelsedagsmiddag för Fanny hos millan och sen en riktigt nice utgång med dom 2, linda, emelie, gustav, niklas och leif (ett litet tag iaf), tack alla ni för en grym kväll och återigen grattis Fanny! :D nu ligger jag nerbäddad och ska sova så natti natti! :)

E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0