mitt år, månad för månad.

Emmas 2008

Januari:
Månaden då jag fyllde 15, alltså moppe. Januari var även den månaden jag lite smått började med mitt bloggande.


Februari: Jag firade alla hjärtans dag utan pojkvän men troligtvis med kompisar ist. Annars hände inte så mkt förutom att min lilla fjortisstil började komma lite smått...

Mars: På kvällen den 12e mars fick jag ett hemskt besked, Linus hade dött. Allt jag minns från den månaden var att nästan varje kväll tänkte jag på döden och hur mkt det förändrade livet, jag grät väldigt mkt och ofta under den perioden. Tack till alla mina vänner som fanns där för mig och stöttade mig till max, även fast jag inte visade det då så betydde det grymt mkt ! Det var också påsk som jag spenderade i Hede och åkte massa skoter och hade roligt, samma dag som jag kom hem därifrån, på söndagen, var jag med Henrik. Vi hade inte träffats sen april 2007 så det var roligt. Det blev massa mys samt efter det var jag tvungen att göra klart för mamma att vi inte va tsm eftersom hon trodde det med tanke på alla pussar ^^

April: Den månaden minns jag inte så mkt av, livet rullade på med skola, kompisar och såklart Haninge c varje fredagkväll med Frida. Det blev även lite chillkrök och massa utekvällar eftersom det blev varmare och varmare.

Maj: Tanken/ minnet som först kommer upp i huvudet är när mamma fyllde 40 år när det var fullt hus hemma hos oss från klockan halv sex på morgonen, jag blev väckt av mormor och morfar samt Jenny och Lina och jag fattade inte vad mormor och morfar gjorde hemma hos oss nu. Efter skolan så kommer jag ihåg att jag och Frida åkte till Haninge och jag köpte en tröja tror jag. Sen åkte vi hem till mig och firade mamma med middag och fest, väldigt trevlig kväll ! Jag och Frida insåg den här månaden att fjortis är inget man vill va så vi la den stilen på hyllan, men innan vi gjort det så var vi på The Wave med Yohanna och skakade götten. Det blev också massa utekvällar på Konsumängen vid centrum med massa folk, fotboll, rugby, mat och chill.

Juni: Den tionde juni small det JAG SLUTADE NIAN efter fyra år i fittforellen med min störda klass, även kallad cp klass 9a. På kvällen var det bal och den ägde verkligen, vill ha tbx balen !! Den 11e var jag på grönan med Frida, Linda och Rasmus (STOOOR SAKNAD EFTER HAN , KOM HEM !) och det var roligt :) Sen den 15 juni kommer jag aldrig aldrig drömma, klockan 00.34 fick jag tillbaka min drömprins, soulmate och livsglädje Henrik Ivergård efter tio månaders 'förhållandeväntan'. <3 Han var i Italien så vi hade snackat på msn i några dagar, kommer aldrig glömma när du sa att du älskade mig och var kär i mig hjärtat ! Men den 15e kom ännu en bomb, dagen innan så hade Lisa dött. Visste inte vad jag skulle göra, min pojkvän var i Italien och min bästa vän tog avstånd ifrån mig eftersom hon inte klarade av att se mig så ledsen efter att jag hade brytit ihop hos henne.. Men jag klarade mig iaf ! Midsommar tillbringade jag med familjen och mormor och morfar i Hede. Älskling kom hem till Sverige den 24e och nästan varje dag resten av juni var jag med sötnosen.

Juli: Ännu fler dagar som tillbringades med älskling tills jag åkte till Hede där jag fick träffa Ronja och Kristian och Anja som jag inte träffat på ett år men även Anjas kompis Fanny. Saknade älskling grymt mkt, vi firade en månad på mormor och morfars 41 års bröllopsdag. Sista helgen i månaden var det som vanligt folkrace i Hede. Åkte hem typ 30e. Dagen efter jag kom hem så åkte vi och hälsade på Connys syrra o hennes sambo som hade fått en liten son.

Augusti: Jag spenderade min mesta tid med älsklingen och i början var vi på grönan tsm med Sebbe H o hans familj samt en annan familj och en annan liten kille. Det var jätteroligt och alla var supertrevliga och det enda som var jobbigt var att jag fick förbannat ont i mina små fötter. Under en period på två veckor så var jag på Ung08, The Voice '08 och NRJ in the park i Kungsan, the voice var bäst för där fick jag se Flo-Rida som ägde så fkn hårt ! Det var ju också 'Stockholms dag' alltså 080808, då var vi i stan med Sandra och Abbe och kollade på 'Arkiv X - I want to believe' på bio, sen gick vi runt i stan. Jag och älskling firade även 2 månader. Den 19e så började jag i Nacka Gymnasium på Mode/Design programmet och träffade massa nya snälla människor, kommer ihåg att jag var väldigt nervös men liksom vad kan man vänta sig när man ska börja i en helt främmande skola med 2000 elever (?)

September: Jag kommer inte ihåg så mkt av september men livet rullade vell på som vanligt med skolan, kompisar och såklart älskliiiing som jag firade tre månader med. :)

Oktober: Den här månaden fick jag träffa kottarna för första gången. livet rullade som vanligt på. Jag och Henke firade fyra månader och slog därmed vårat gamla rekord sen förra året, om man kan säga så (?) ^^ Den 17e åt vi middag hemma hos Henkes bror Sebbe tsm med honom och Mellis, var en trevlig kväll som avslutades med att Sebastian och Sarah blev tsm :) Jag gjorde även klart min första kjol i skolan den här månaden.

November: Det som först kommer upp i huvudet är att jag såg Twilight med Johanna och Frida, en av dom bästa filmerna jag sett i år tsm med Mamma Mia och Sex and the city. Har ju sett ganska många biofilmer i år. Jag och älskling firade 5 månader. Veckorna bara flög iväg.

December: Äntligen december och julen närmar sig med stormsteg. Jag och älskling firade äntligen ett halvår och livet leker, jag älskar dig Henrik <3 Nu sitter jag här den 23e december färdigpackad men ändå inte redo att åka ifrån Henke. Han kom just hit och idag ska vi byta julklappar. Ikväll bär det av till Hede där jul och nyår ska firas. Förhoppningsvis kommer älskling upp och firar nyår med oss. Jag önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år !

mååååndag # 3

Hej igen alla glada (o alla andra också för den delen) har ni haft en bra dag hittils ? :) Det har jag iaf. Jag har ju som jag sa tidigare lämnat ljudböcker på bibblan men ist för att möta älskling på gullmars så åkte jag till haninge och mötte han vid handen terminalen så jag har även varit i stan och jag hittade faktiskt en bh i min storlek (75 D) och mina strumpbyxor. Sen åkte vi till coop i haninge och hälsade på mamma som stog där och demade idag :) Sen gick vi hem till älskling och nu har vi myst och ätit en god middag. Plus att vi fick julklappar av Annika & Knutte, jag fick ett presentkort på HM och jag och henke fick tsm ett spel som vi ska spela nu snart :) Tack så jättemycket !
Får se hur det blir med det där inlägget om mitt år men förhoppningsvis kommer det imorgon annars kanske jag skriver när jag kommer till Hede om mormor och morfar har fixat deras dator, annars får jag hjälpa dom så att jag kan blogga under min vistelse i Hede :)
So long suckers ^^


har tråååk så här kommer lista

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Japp
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja jag tror faktiskt att jag gjorde det
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej inte vad jag vet (?!) ^^
4. Dog någon som stod dig nära? Två kompisar dog ...
5. Bästa resan 2008? Har tyvärr inte rest så mkt .. :S
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? Nej, jag har det jag behöver
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? 15 juni för det var då jag fick tillbaka min drömprins !
8. Vad var din största framgång 2008? vet inte ..?
9. Största misstaget? Har gjort många misstag men inga jättestora
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? ja
11. Bästa köpet? Jag vet inte, har köpt så himla mkt ^^
12. Vad spenderade du mest pengar på? Typ kläder skulle jag tro
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Absolut !
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?  angel - flipsyde
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? både och, har ju hänt så mkt olika saker
16. Vad önskar du att du gjort mer? tränat
17. Vad önskar du att du gjort mindre? bitchat
18. Hur tillbringade du julen? ska åka till hede och fira med familjen & mormor o morfar
19. Blev du kär i år? JA ! =D <3
20. Bästa känsla? när jag är med Henrik 
21. Favoritprogram på TV? Sex and the city eller nya 90210
23. Bästa boken du läste i år? Ingen aning !
24. Största musikaliska upptäckten? Haha va ?
25. Något du önskade dig och fick? ja henke :$ <3
26. Något du önskade dig men inte fick? får se när tomten kommer (a)
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Va hemma och firade
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja :)
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? FJORTIS FJORTIS FJORTIS tills i somras
31. Vad fick dig att må bra? älskling, mellis och mamma
32. Vilken kändis var du mest sugen på? ehm jag venne ?
33. Vem saknade du? papi & ebba & såklart alla i hede <3
34. De bästa nya människorna du träffade? tjejerna i HT1 på Nacka Gymnasium, underbara chicks !

E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0