tröttis

God morgon, alltså det måste vara nåt fel med mig för jag klarar inte att somna om på morgonen :O:( Som idag så vaknade jag först av att fkn hemtelen ringde o eftersom jag hade en bärbar nere hos mig så väcktes jag självklart .. Men efter det tror jag att jag somnade om i ca 30 mins o sen vaknade jag igen för att jag va as pissnödig -.- Sen kunde jag inte somna om även fast jag va jätte trött, men låg iaf o kollade lite tv. Sen gick jag upp och satte mig i soffan ett tag och väntade på att datorn skulle bli ledig. Det var kul att få träffa mormor och morfar igen , och så fick ju älskling träffa dom också :) Fast stackarn höll på att ramla ner för våran trappa när han skulle hem så jag blev rädd och skrek till men det gick bra ! Nu ska jag snart börja göra mig i ordning för vi ska åka mot Slussen om ca två timmar. Har bestämt mig för att mobilen ska med men kommer troligtvis inte svara när jag är i Finland, eller så kommer jag stänga av den så att det inte kostar så mkt cash ! Kommer iaf sakna älskling grymt mkt ..! <3 Så lägger in några bilder på oss <3Ha det bra här i Sverige !

trött men glad !

Hejsan allihopa :) Övernattningen var verkligen rolig och mysig , kände mig jätte trygg när jag sov i älsklings famn :$ Bilder kommer senare när dom som hade med sig sina kameror har skickat pixen. Somnade vell vid halv tre-tre och blev väckt nio :S Vi åt frukost och packade ihop och sen åkte jag och älskling hem till mig och vilade, myste och så har vi duschat också. Nu har vi just ätit köttbullar och makaroner som jag lagade när min sleeping beauty låg och sov igen (?) ^^ Snart kommer mormor och morfar hit också , har saknat dom jättemkt ! Har inte träffat dom sen i somras ... Nej nu ska jag gå ner till älskling och göra honom sällskap , ha det bra alla ! Och om jag inte hinner skriva mer innan kryssningen imorrn så hörs vi i helgen nån gång och för er som känner mig så kommer mobilen troligtvis va med , ciao ! :) <3

Henrik Ivergård , mitt hjärta, mitt liv, mitt allt ! Jag älskar dig nu & föralltid <3

väntaa

Hej igen , nu sitter jag hemma hos älskling och väntar på att han ska packa klart så att vi kan åka mot Haninge c för att ta bussen mot Tyresö. Vi kom nyss hem från Maxi också, vi var där och köpte godis, chips och läsk till kvällen (a) när vi kom hit möttes vi av en glad Caster ! Och stackars Annika är sjuk, krya på dig ! Men vi hörs vell antingen imorrn eller nån annan dag, ha det bra ! :)

E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0