fotboll

Hellu.
Sitter o kollar på matchen som Henke, Annika o Knutte är på mellan FC Barcelona och Malaga o Barca gjorde just mål, nu leder dom med 2-1. Åh va kul det måste va att va där med den stämningen det verkar vara på läktaren, det var nog en riktigt bra födelsedagspresent tror jag att Henke tkr :) För ett tag sen så kom mamma ner o sa att vi va tvungna att kolla på slalomen för att André Myhrer ledde o han fick till slut ett brons, lovely ! :)
Ne nu ska jag fortsätta kolla, puss.

älskade Henrik <3

Hej, åh jag är så lycklig, jag fick just prata lite med min älskling som är i Barcelona o har inte hört nåt från han sen tidigt i torsdags morse. Det kanske låter helrandom men jag är så van att snacka med han flera gånger om dagen så blir extra glad nu när jag får prata med han :) Han var dock inne på msn i typ 2 mins men det räckte tillräckligt för att jag skulle bli överlycklig, nu skulle dom ut o äta o sen skulle dom kolla när FC Barcelona spelar match mot några (vet inte vilka) Aja, ville bara skriva av mig lite haha. Puss o kram.hede

Hellu allihopa.
Är allt bra med er ?! :) Jag mår bara bra, e dock lite trött för vi satt o kollade på curlingen (GUUUULD !) till halv 4 i natt o sen upp igen vid 8 eftersom Jennys kompis Ida m. fam skulle komma o fika en snabbis innan dom åkte hem till Sthlm, men kung på natten kung på dagen ! Dagen blir nog bara chill iaf.
Igår så var jag först i skolan mellan 9 och halv 2 o sen åkte jag hem o packade det sista. Vid kvart i 5 kom vi iväg eftersom Jenny o Lina ville vänta tills min låtsaspappa kom hem så dom kunde säga hej då till han. I Bollnäs stannade vi på max o käkade, till sist kom vi fram hit vid halv 1 o då började vi alltså kolla på curlingen.
I torsdags hade jag först skola o sen åkte jag hem o chillade hela kvällen, packade lite gjorde jag också.
Vad ska ni ha för er i helgen då ?!

E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0