Denna veckan

Hallå där!! 😊👋🏼
Det va ett tag sen sist nu men veckan har verkligen sprungit iväg! Jag har gjort lite allt möjligt känns det som som t ex jobb, träning, sista riktiga seminariet på utbildningen (hjälp!!!), färgat håret, haft AW, Ikea, Dollarstore, hemmakväll osv! Och juste så har jag gjort om lite i mitt rum, köpte en hylla på Ikea så möblerade om och kunde plocka undan massor som låg framme, så nöjd! :) hoppas ni haft en bra vecka också! :)
Nu är jag påväg till Sofie för fixförfest eftersom vi ska på Halloweenfest med hennes jobb ikväll, är så taggad! 😃🎉🎃

🎉🎉

God morgon!
Tentan lämnades in igår så nu kan jag äntligen återgå till ett normalt liv haha! Nu sitter jag på bussen mot jobbet, så jävla trött... 😴😴 här kommer lite bilder från senaste dagarna iaf :)

Jobb, plugg, jobb, plugg, jobb, plugg.....

... är typ det mina dagar består av för tillfället. I tisdags pluggade jag på morgonen, jobbade 4 timmar och åkte sen hem och pluggade igen och både igår och idag har jag jobbat 8-18 och sen pluggat. Igår åkte jag till Sofie och vi gjorde en stor del av vår gemensamma examination vi ska redovisa nästa vecka och idag fortsätter jag med min egen tenta. Har redan ställt klockan imorgon för att hinna plugga innan skolan och ja ni hör ju haha! Snart ska vi börja med våra uppsatser och det känns både läskigt och spännande, men jag längtar!!

MEN lite annat har jag såklart också hunnit med, såsom t ex familjemys, träning och derby! Bra dagar trots stress och ganska lite sömn :)

 

E M M A

Life is a wonderful journey

RSS 2.0